zondag 17 november 2013

Volgende keer beter...

Na de vele tegellijm, alles- en muurvuller ideeën van vele bloggers, heb ik ook een poging gewaagd. Eerst bij de kringloopwinkel een mooi model vaas, maar foeilelijk van kleur, gekocht.

 
Toen de vaas ingesmeerd met tegellijm pasta. Het blauw van de vaas trok echter door de witte tegellijm heen, dus de volgende dag een tweede laag tegellijm pasta aangebracht.  
 

Afgelopen donderdagavond de vaas voorzien van twee kleuren krijtverf van Old Touch. Eerst de kleur ‘kiezel’ en toen in vegen de kleur ‘klei’ aangebracht, maar hoe krijg ik nou die vegen die de vaas ‘oud’ maken. Het lijkt in al die blogs allemaal in één keer te lukken, maar bij mij niet. Ik las op een aantal blogs dat men ook van Polyvine de was ‘notelaar’ en ‘grijs’ gebruikt om een oude look aan een object te geven, dus dat maar eens proberen. Ik heb er inderdaad wel vegen mee gekregen, maar ik ben met het aanbrengen van de vegen een beetje doorgeslagen ;-). Al met al vind ik het eindresultaat veel te donker en dus niet helemaal naar mijn zin.
 
 
Ik denk dat ik de vaas nog een keer alleen met de kleur ‘kiezel’ ga verven en daarna voorzie van een paar vegen Polyvine was kleur ‘grijs’, maar misschien maak ik de vaas er dan alleen nog maar minder mooi mee.