maandag 11 maart 2013

Keuken

Toen we de sleutel van ons huis vorig jaar januari ontvingen, hebben we als eerste het witte kunststof keukenblok gesloopt. Mijn vriend Theo en ik zitten aardig op één lijn als het gaat om de inrichting van ons huis (alhoewel ik hem ervan verdenk dat hij het allemaal wel goed vindt en mij gewoon mijn gang laat gaan) en zo ook voor de keuken…of toch niet? Hij wilde namelijk perse een cooker en ik een teppanyaki plaat. Ik drink af en toe een kopje thee en om nou veel geld uit te geven aan een cooker die ik, volgens mij, toch niet vaak zou gaan gebruiken, vond ik een beetje zonde. Ik wil echter wel een beetje gezond koken, dus het bakken van vlees, kip, etc. op een teppanyaki plaat zag ik helemaal zitten. Uiteindelijk hebben we zowel een cooker als een gasfornuis met teppanyaki plaat in onze keuken en wat denken jullie? De cooker gebruik ik dagelijks (om te koken en af en toe voor een kopje thee) en de teppanyaki plaat heb ik welgeteld één keer gebruikt! Wat een drama om dat ding schoon te krijgen! Jullie begrijpen zeker wel dat ik Theo al meerdere keren heb bedankt voor de cooker ;-).

De keuken bij aankoop van het huis
 

 

 

4 opmerkingen:

 1. Ha ha dat zou mij dus ook kunnen overkomen wat herkenbaar, maar ik vindt je keuken een plaatje hoor.

  Fijne week
  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je keuken is heel erg mooi hoor, een goed keus vooral je zwarte werkblad.
  maar je verhaal over je cooker is erg leuk:)...
  Ik denk dat het hier ook zou gebeuren.


  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh ja zo'n bakplaat, mijn vriendin heeft m ook en ook maar 1 keer gebruikt.
  Schoonmaken is een drama, ze heeft er spijt van. Maar zo'n cooker is wel geweldig hoor, ik heb m niet en daar heb ik dan weer spijt van, lijkt me ontzettend handig.

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een prachtige keuken, lijkt me heerlijk kokkerellen. Zo zie je maar wat rustige kleuren kunnen doen. Wat een verschil zeg. Bij ons zou het precies andersom zijn, mijn man vindt een cooker onzin, maar ik zou hem wel willen hebben. Hoe vaak bij ons de waterkoker staat te stomen....

  BeantwoordenVerwijderen