donderdag 18 april 2013

Frans brocante op Texel

Afgelopen weekend waren we heerlijk aan het uitwaaien op Texel. In één van de gezellige plaatsjes kwamen we ook een winkeltje (Sòntepetie) met allerhande Franse brocante tegen. Nou ja, tegen? Thuis op internet had ik al gekeken welke winkeltjes er zeker bezocht moesten worden en daar was Sòntepetie er één van ;-). Bij Sòntepetie vind je unieke gebruiksvoorwerpen, klein meubilair en bijzondere serviezen, glaswerk, bestek, lampen, gebruiksvoorwerpen, curiosa, fotolijstjes en nog veel meer leuke dingen in een landelijke Franse boerenstijl. Al enige tijd was ik op zoek naar een kleine, oude kruik om wat takken in te zetten en deze heb ik gevonden bij Sòntepetie! Morgenavond nog even een mooie tak kopen voor in het kruikje om vervolgens een plekje in huis te zoeken (foto’s volgen dus nog).
 

Had ik tijdens ons bezoek aan Sòntepetie nog maar wat beter rondgekeken, dan had ik deze kleine bakvormpjes ook meegenomen. Leuk met een waxinelichtje erin.

3 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd naar je kruikje. Texel is een mooi eiland he? Dus jullie hebben wel genoten. Ja die bakvormpjes zijn leuk he? Maar je komt ze zeker nog wel eens tegen.
  Een fijn weekend en lieve groeten
  Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk winkeltje ze, ben ook benieuwd naar je kruik.

  Lieve groet Roelie, de hortensiatuin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een leuk winkeltje uitgezocht om met ons te delen, bedankt voor de tip.

  Fijne Avond,
  inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen