dinsdag 23 april 2013

Iets leuks voor weinig

Soms vind je in de goedkopere winkels, zoals Action en Leenbakker, de mooiste en leukste accessoires. Zo was ik al een tijdje op zoek naar een oud/betonnen schaaltje om een hoekje mee te kunnen creëren. Vorige week liep ik even bij Leenbakker binnen en daar stond een windlicht met een betonnen schaaltje als onderkant. Het ging mij alleen om het schaaltje en de prijs was ook zonder het glas nog redelijk. Inmiddels staat het schaaltje bij ons op de eettafel samen met een gewei en twee plantjes. Voor de foto heb ik het schaaltje even op een oud krukje gezet.

 Ik zie op diverse blogs allemaal prachtige, grote foto’s, maar bij mij past het systeem de foto’s elke keer naar een bepaald formaat aan. Kan ik dit ergens aanpassen, zodat ik ook iets grotere foto’s kan plaatsen?

8 opmerkingen:

 1. Mooi je betonnen bakje, je ziet wel dat je niet altijd naar de duurdere winkels hoeft te gaan voor leuke spulletjes.
  Voor je foto's weet ik geen oplossing, ik kan op mijn laptop aangeven hoe groot ik de foto wil.
  Misschien weet iemand anders de oplossing.

  Fijne Dag,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je de foto plaatst op je Blog, zie je eronder een paar formaten staan waar je uit kunt kiezen, tenminste zo is het op mijn laptop.
  Succes!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke schaal van de lb hoor, ik mag er ook graag neuzen. Ik blog veel via mijn tablet en klik dan op de foto waarna ik een soort balkje krijg. Op dat balkje kan ik dan kiezen voor normaal, groot of extra groot. En dat werkt goed.

  Groetjes Roelie, de hortensiatuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een stoer schaaltje zeg, leuk dat je tegen zoiets aanloopt.
  Onder je foto's verschijnt de optie voor centreren, link of rechts en ook het formaat voor de foto. Je moet dan even op je foto klikken dan zi je het verschijnen.

  Lieve groet,
  Eefie
  http://whats-inaday.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dames, bedankt voor de tips! Ik gebruikte de optie wel voor het verwijderen van foto's, maar zie nu inderdaad dat ik daarmee foto's kan vergroten. Gelukt dus!

  Groetjes,
  Reineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi stilleven zo! groetjes Sot & tof

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd leuk: iets moois voor weinig! Ik lees dat het je gelukt is met de foto's. Handig hé, zo'n helpdesk!!! Maak er ook geregeld gebruik van, zij zijn tenslotte experts in die dingen (zegt de digibeet zelf...).
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie aankoop.....Vond je via via....en ga je graag volgen.

  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen